2010. ápr 28.

Tavaszi telihold ünnepek

írta: szinvirag
Tavaszi telihold ünnepek

Az asztrológiai év első három tavaszi teliholdja a legfontosabb ünnepeink, mikor nagy áldásban részesülünk.

1. Krisztus ünnepe a Kosban - Húsvét (Krisztus halálának és feltámadásának ünnepe) Krisztus átadta magát a Földnek és rendelkezésünkre bocsátotta a gyógyító fényt.

2. Első telihold a Bikában - Wészak (Buddha születésének, halálának és megvilágosodásának ünnepe.) Ez a telihold is nagyon fontos a Föld és az emberiség számára, mivel ilyenkor nagy áldásban részesülünk. Ez ma (április 28-án) délután van, aki teheti ma meditáljon!

3. Telihold az Ikrek havában - Az emberiség ünnepe, az Egy-ség megtapasztalása

Ami elkezdődik a Kos teliholdban, az kiteljesedik a Bikában és szétárad az Ikrek telihold idején. A Kos teliholdban legyünk figyelmesek arra, hogy kapcsolatainkban és életünkben milyen új impulzus veszi kezdetét. Tudatosíthatjuk céltudatosságunk és nyithatunk új ötletek és tervek felé. A Bika telihold idején kapcsolataink mélységét, vágyainkat, értékeinket ismerhetjük meg mélyebben. Kiteljesedünk és tartalommal töltjük fel azt, amiben éppen benne vagyunk. Ikrek teliholdkor mindazt, amit az előző két hónap során megérleltünk magunkban, kiáraszthatjuk környezetünkbe, megoszthatjuk tapasztalatainkat, fontos kapcsolatokra tehetünk szert. Megtapasztalhatjuk a kommunikáció erejét és sok kapcsolattal gazdagodhatunk.
Minden telihold környékén szánjunk időt meditálásra, a három nagy ünnep idején pedig különösen figyeljünk az elmélyülésre!

Szólj hozzá

tavasz energia harmónia pozitív