2011. jan 27.

Tízmilliószoros napok 2011-ben

írta: szinvirag
Tízmilliószoros napok 2011-ben

2011-ben is szeretném felhívni a figyelmeteket a tízmilliószoros napokra!
A tibeti Buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak, sorrendben az első holdhó 15., negyedik holdhó 15., hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja. Az első holdhó, egyben a tibeti újév első napja.
Ez a nap fizikai síkon azt jelenti, hogy ezeken a napokon egy pulzáló ultraviola (UV) sugár keresztezi a Föld útját, amely a 2. univerzumban lévő, magasabb dimenziók egyikéből érkezik. Évente négy ilyen nap van a tibetiek szerint.
 
A tízmilliószoros napok 2011-ben:


Február 4. péntek
Május 17. kedd
Július 5. kedd
November 17. csütörtök

Ezeken a napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat.
 
A telihold és újhold napjai egyébként pedig 100-szorosak!
 
Fontos, hogy ezeken a napokon tudatosabbak legyetek, mint máskor. Arra gondoljatok, amit teremteni szeretnétek az életetekben: harmóniát, békét, bőséget. Legyetek alázatosak, megbocsátóak. Engedjétek, hogy a szeretet járja át és ragyogja be napotokat, majd terjesszétek ki ezt az érzést önmagatokból, átölelve Földanyánkat. Küldjetek fényt minden létezőnek! Képzeljétek el bolygónkat békésnek, szeretettelinek, termékenynek, egészségesnek! Ha negatív érzelmeitek, gondolataitok merülnek fel, nyilvánítsátok ki, hogy elengeditek őket. Gondolataitokat alakítsátok át pozitívra. Nagy terheitek feloldását is érdemes ezekre a napokra időzíteni.
 
Tegyetek meg mindent, amit szeretnétek tízmilliószoros erővel hatni és ne felejtsétek el a mindennapjaitokban sem ezt a gondolkodásmódot!
 

Február 4-én világméretű Földmeditációban vehetünk részt:

www.energologia.hu/februar-4-en-vilagmeretu-foldmeditaciora-hivlak

Meditáljuk együtt a Földanyáért!

 

Szólj hozzá

meditáció energia pozitív tudatosság