2011. feb 01.

Gyakorlatok a tízmilliószoros teremtő napra

írta: szinvirag
Gyakorlatok a tízmilliószoros teremtő napra

A tízmilliószoros teremtő napon minden gondolatunk, érzésünk, szavunk, cselekedetünk - jó és rossz egyaránt! - tízmilliószoros erővel hat, illetve tízmilliószorosan száll vissza ránk.

Ezért ezen a napon próbáld meg testedet és tudatodat különösen tisztán tartani (ebben a böjt és a meditáció sokat segíthet).

  • Ha szeretnél valamit teremteni, elérni az életedben, ezen a napon sok pozitív gondolattal, érzéssel erősítsd meg a vágyadat! Erre a napra érdemes időzítened a nagy terhek lerakását is. Ha pedig negatív érzések, gondolatok merülnének fel Benned, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket! És amikor úgy érzed, hogy Magadért és szeretteidért már minden jót megtettél, és még él Benned a vágy további jótéteményekre, gyújts meg egy mécsest vagy füstölőt és ajánld fel az emberiségért!
  • Kérd, hogy minden ember szívében jelenjen meg a szeretet, az elfogadás, a megértés és a megbocsátás, mind önmaga, mind mások felé!
  • Küldj fényt a Földnek és az emberiségnek is! Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek. Lásd a Világbékét ünnepelni! Az áldás és a tízmilliószoros nap fantasztikus erejét együtt felhasználva a Teremtés programon hatalmas lendülettel indíthatod el életedet a vágyott irányba!  
  • Otthon, egyedül is elvégezhető gyakorlat, mellyel elengedheted régi terheidet, sérüléseidet és a visszatartó erőket, és megteremtheted a vágyott, gyönyörű új életedet:

Gyújts meg egy fehér vagy aranyszínű gyertyát vagy mécsest!

Kérd a segítődet - aki lehet az Istened, az Angyalod, a Szellemi Vezetőd, a Felsőbb Éned, az Univerzum, vagy bárki, hogy jelenjen meg a gondolataidban és a szívedben. Kérd, hogy vezesse gondolataidat a harmónia és a szeretet felé.

Majd fogj egy A4-es lapot és középen egy vonallal válaszd ketté. A baloldal tetejére írd fel: "Ilyen az életem most, ezeket a dolgokat elengedem:". A jobb oldal tetejére pedig ezt írd: "Ilyen életet szeretnék, ezeket a dolgokat bevonzom:" Aztán sorolj fel mindkét oszlopba mindent, amit csak szeretnél. Nagyon fontos, hogy a kívánságaidat konkrét határidővel add meg: melyiket milyen időtartamon belül, legkésőbb mikorra szeretnéd, hogy megvalósuljon.

Miután végeztél a listákkal, nagyon őszintén gondold végig, melyiket miért kéred! Majd éld át, érezd, hogy már megkaptál mindent, amire vágysz! Most vágd ketté a lapot a vonal mentén, és az elengedésre váró dolgok oldalát égesd el a gyertya lángjában, vagy csak tépd össze. Érezd, hogy ezek a dolgok már nem képezik részét az életednek!

Végül köszönd meg a kéréseid teljesülését és Segítőd jelenlétét, és engedd, hogy megteljen a szíved a hála érzésével!

 

Remélem összeadódik ez rengeteg pozitív energia, amit együtt teremtünk... az új energiáinkért...

Szólj hozzá

meditáció energia harmónia pozitív tudatosság